Communicatie

PAM verzorgt communicatie voor non profit organisaties, mkb en zzp. Dit kan communicatie in de vorm van tekst zijn (bijvoorbeeld voor een folder of een nieuwsbrief), visuele communicatie (bijvoorbeeld het ontwerp van een logo of een website), maar ook de opzet en uitwerking van een communicatieplan of begeleiding bij de eerste opzet van social media.

Nieuwsbrieven, uitnodigingen, folders

Wilt u een wervingsactie ondersteunen met een flyer? Uw bedrijf presenteren in een folder? Of alleen een paar alinea’s voor een uitnodigingsbrief? PAM verwoordt uw boodschap in aansprekende taal: een vlotte schrijfwijze, compacte tekst en begrijpelijk voor de doelgroep. U kunt bij PAM terecht voor:

  • brieven, uitnodigingen, offertes
  • flyers en folders
  • nieuwsbrieven

Websites

De ontwikkeling van een website is bij PAM ook in goede handen. Als mede eigenaar van een bureau voor visuele communicatie zijn alle skills in huis voor een professioneel, compleet product. Meer hierover op de website van Beyond Illusions. Of zoekt u een eenvoudige website

Social media

Veel ondernemers spreken uit graag goed op internet gevonden te worden. Dan is investeren in een combinatie van social media en een goede website onontbeerlijk. PAM helpt u graag op weg met social media zoals Facebook. Meer weten over de vele mogelijkheden op gebied van communicatie? Neemt u dan contact op.